A blog azért jött létre hogy az emberek megismerhesenek más operációs rendszereket mert lehet hogy nem mindíg a legnépszerübb a legelterjedtebb a legjobb , és segítsen a döntés meghozalatában , mert nem mindenkinek ugyan azok az igényei. Elkezdtem az operacios rendszerek teszteleset mostis mar a Haiku ról írom a postot ez egy Be Os klón mely ingyenesen letölthető a fejlesztők oldaláról > http://www.haiku-os.org/ innen lelehet tolteni cd kep formajaban es wmvare kep kent en a wmvare kepet hasznalom igy virtualisan lehet a rendszereket bootolni ez nagyban megkonnyiti a dolgomat. Wmvare player ingyenes szoftver regisztracio utan letölthető sajnos a többi wmvare szoftver már nem. -> www.vmware.com/products/player<

                                      Csak Pár Száz Megát Foglal !

"Ez egy fokozottan moduláris, egyfelhasználós, teljesen alapjaiból újraírt rendszer, legfőképp a digitális médiafájlok kezelésére írták: digitális audio, video és 3D grafikai feldolgozásra." Csak sajnos a Be Os fejlesztését leállították ezért a Haiku nem maga a Be Os rendszer hanem arra épülő klón. " A rendszernek léteznek azóta PowerPC és Intel processzorokon futó változatai is, bár ezek nem élvezik az eredeti BeBox multimédiás teljesítményét. "A rendszer eddig nagyon gyors es stabil kis erőforrás igenyű zenehallgatasra filmezésre netezésre programírásra kivaló jól kihasználja a gép valódi teljesítményét és biztonságos ellentetben mondjuk a windowsal és ráadásul ingyenes. Itt is több munkamenetet lehet folytatni akárcsak Linuxon és beis állithatjuk hány munka menet legyen és ezeket sorokba is rendezhetjük megadhatjuk egysorba és oszlopban hány darab legyen. Jó tesztelést !

 

Biztonság : 100%
Design : 55 %
Gyorsaság : 99%

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ostests.blog.hu/api/trackback/id/tr821795260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása