Wubi egy olyan szoftver amely segítségével patricionálás és egyéb nagyobb rendszer változtatás nélkül feltudjuk telepiteni az Ubuntu különböző legfrisebb disztrubcióit. Íme a link a wubihoz ->wubi-installer.org/ Nem kell mást tenni mint letölteni és elinditani a telepítőt majd kiválasztani hogy melyik féle ubuntut akarjuk telepíteni itt kilehet választani a sima ubuntut de a kubuntut a xubuntut és még más verziókat is. Bekell állitani a a lemez méretét hogy mennyit foglaljon és egy jelszót. Innentöl kezdve elkezdödik a telepités letölti a megfelelő képfájlt és a gép ujraindulásig már más dolgunk nincs is csak várni. Ujrainditás után a nyelvet és az időzónát kell beállitani és egyéb szokásos beállitásokat ezek nem igényelnek nagy tudást. Az első bejelentkezéskor márcsak engedni kell hogy frissitse az archivumokat a rendszer ésmár készen is vagyunk. Én mondjuk a sima ubuntut szoktam használni igaz a többit is kiprobáltam de azokban kevesebb funkciot de igaz kissebb rendszerigényt is fedeztem fel. Az ubuntu szoftverközpontból rengeteg szoftvert lehet letölteni természetesen mind ingyenes.

               Minimális        Ajánlott        Szerver

Processzor 300 MHz(x86) 700 MHz(x86) 300 MHz (x86)
Memória 256 MB 384-512 MB* 256 MB[43]
Merevlemez méret 4 GB[42] 8-20 GB[42] 500 MB[43]
Videókártya VGA @ 640x480 VGA @ 1024x768 közömbös

Ha meguntuk és windows mellé telepítettük fel akkor a vezérlőpultban a programok közül egy szimpla uninstallálással eltávolíthatjuk .

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ostests.blog.hu/api/trackback/id/tr681796508

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: แครี่บอย อุบล 2018.05.22. 15:44:08

Ajánlatok a kedvenc helyeidről - kockablog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása